Recomandarea Oferte Firme

Blog promovare advertoriale google | Oferte servicii produse firme pret | Publicitate online SEO

Design interior apartament modern la mansarda - Amenajari interioare mansarde

Asa cum am mai scris si cu alte ocazii un proiect de design interior apartament la mansarda va face din acesta un spatiu romantic si frumos indiferent de stilul ales clasic sau modern. Mai jos va prezentam un apartament cu trei camere situat la mansarda unui bloc cu patru etaje.Cu o suprafata de peste 84 metri patrati, apartamentul prezentat mai jos este un spatiu modern, scaldat in lumina datorita finisajelor si mobilierului de culoare alb-crem.
Design interior apartament modern la mansarda - Amenajari interioare mansarde
Astfel, peretii si tavanele din ambele incaperi sunt de culoare alba, iar pardoseala a fost imbracata intr-un strat de vopsea epoxidica lucioasa de un alb imaculat, care contribuie la marirea vizuala a spatiului. Singurele pete de culoare din decorul alb al locuintei din mansarda sunt lenjeria de pat din dormitorul sumar mobilat, prevazut cu un dressing spatios incastrat in perete, mozaicul turcoaz cu care a fost placat peretele din interiorul cabinei de dus din baie si cele cateva elemente decorative si piese de mobilier in diferite nuante de gri din living.

 Pentru a fluidiza spatiul, in decursul lucrarilor de renovare echipa de designeri a decis sa renunte la zidul despartitor dintre bucatarie si living, reunind cele doua incaperi intr-un spatiu comun menit sa deserveasca zona de zi a locuintei. Bucataria dotata cu mobilier modern de culoare alba a fost amenajata intr-una dintre extremitatile spatioasei camere, iar locul de luat masa, compus dintr-o masa rotunda si patru scaune cu design modern si finisaj pretios, a fost amplasat in fata unei oglinzi uriase ce reflecta lumina naturala care patrunde prin ferestrele mansardei. Aria livingului este mobilata simplu si la obiect: cu o canapea gri, o biblioteca si o masuta.

Design interior apartament modern la mansarda - Amenajari interioare mansarde

Citeste si articole informative despre design si amenajari pe Niky Decor

Share on Google Plus

About Promo Xp

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.