Recomandarea Oferte Firme

Blog promovare advertoriale google | Oferte servicii produse firme pret | Publicitate online SEO

Realizare mobilier living cu design personalizat

Magazinul de mobila Tamo’s imparte piesele de mobilier pentru living in doua categorii: standard si modular. Afla care este diferenta dintre cele doua inainte de a face o achizitie. Standard sau modular? Denumirea de “standard” sugereaza modele clasice si piese de mobilier care necesita doar instalare. Daca vrei sa iti schimbi mobila din living si nu esti dispus sa petreci ore in sir cautand combinatia perfecta de culori, forme si marimi, atunci este recomandat sa te uiti printre ofertele de mobilier standard. Mobila standard este rezultatul muncii atente a unor designeri priceputi. Alegand un model de mobila standard nu prea ai cum sa dai gres. Fiecare piesa de mobilier este atent imbinata cu celelalte pentru ca rezultatul sa fie unitar si aspectuos. Cu toate acestea, trebuie sa fii sigur ca mobilierul va arata bine in livingul tau.
Realizare mobilier living cu design personalizat - Bucuresti
Fii atent la tipul de lemn folosit pentru realizarea mobilierului, la culoarea si la marimea acestuia. Cu toate ca mobilierul ales are stil si este pe gustul tau s-ar putea sa nu arate bine in ansamblul livingului tau. Asadar, atunci cand cumperi mobila noua este necesar sa te gandesti daca aceasta ar arata bine si in decorul actual. Mobilierul modular vine de obicei in piese separate. Precum intr-un joc de lego, vei avea posibilitatea sa-ti realizezi singur designul mobilierului. 

Magazinul de mobila Tamo’s dispune de numeroase si interesante piese modulare care imbinate cu gust pot crea un mobilier unic. Daca te consideri creativ/a sau daca mobilierul standard existent pe piata nu te incanta, incearca sa creezi un design care sa iti fie pe plac. Va trebui sa studiezi pe indelete oferta de piese de mobilier, sa le masori si sa incerci sa le imbini pentru un rezultat cat mai omogen.

 De cele mai multe ori mobilierul rezultat este unic si personalizat prin filtrarea directa realizata de catre client. Piesele de mobilier modulare sunt la mare cautare si pentru faptul ca pot completa cu usurinta un mobilier acum incomplet. Daca un element din mobilierul de living nu mai este functional sau este total distrus, cu ajutorul unei piese modulare vei putea completa elementul lipsa fara sa fie nevoie sa schimbi tot mobilierul. 

 Astfel, in magazinul de mobila Tamo’s vei putea gasi polite, rafturi, masute, comode si multe alte elemente care sa completeze util mobilierul tau. Cand ajungi la alegerea intre standard si modular, totul depinde doar de tine. Daca consideri ca esti creativ/a si ca designul mobilierul creat de tine va fi aspectuos, atunci incearca modular! Tamos Mobila, canapele si saltele de vanzare Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO Tel.: 021 255 6677

Citeste articole informative despre mobilier pe pagina Niky Decor

Share on Google Plus

About Promo Xp

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.