Recomandarea Oferte Firme

Blog promovare advertoriale google | Oferte servicii produse firme pret | Publicitate online SEO

Afla de unde poti comanda mobila pentru un apartament modern

 Chiar daca nu iti permiti mai mult decat un apartament mic sau o garsoniera, asta nu inseamna ca nu poti sa iti transformi locuinta intr-un loc spatios. Specialistii in design interior au demonstrat adesea ca si un spatiu mic poate deveni un loc confortabil in care sa te simti bine. O incapere mica poate fi perceputa vizual mai spatiosa atunci cand sunt respectate cateva reguli cu privire la amenajarea ei interioara. Conteaza culorile, lumina, obiectele decorative si alegera mobilei potrivit.

Afla de unde poti comanda mobila pentru un apartament modern

Degeaba iti doresti fotolii, o masa mare in sufragerie sau mai multe scaune, daca spatiul nu iti permite nu vor face decat sa sufoce incaperea. In cazul in care esti o persoana care primeste des vizite opteaza, de exemplu, pentru masa si scaune pliabile pe care sa le intinzi doar atunci cand ai musafiri.


Afla de unde poti comanda mobila pentru un apartament modern

Ideea este sa renunti la obiectele care nu iti sunt neaparat necesare sau sa le inlocuiesti cu altele care ocupa mai putin spatiu. Lucrurile inutile aglomereaza locuinta si creaza haos, iar supraaglomerarea unei incaperi o fac sa para mult mai mica. Scopul tau este sa creezi spatiu, asa ca fii deschis si renunta la toate lucrurile care nu iti sunt cu adevarat necesare.

Fie ca esti o persoana care sta mai mult acasa sau, dimpotriva, esti mai mereu plecat, cu siguranta vei gasi solutii de amenajare eficiente si potrivite nevoilor tale. Printr-o planificare riguroasa in concordanta cu strictul tau necesar vei reusi sa creezi din locuinta ta mica un spatiu confortabil!


Afla cum alegi mobila pentru un apartament mic

Avand la dispozitie un spatiu limitat, tendinta este sa iti amenajezi apartamentul cu mobila putina. Evident ca daca asezi in camera un pat, doua noptiere si un televizor suspendat pe perete nu aglomerezi prea mult spatiul. Insa, pentru a te simti confortabil in propria locuinta cu siguranta ca ai nevoie de mai mult de atat.

Iti doresti ca locuinta ta sa arate bine, dar in acelasi timp sa ai unde sa iti depozitezi hainele, pantofii, cartile si toate celelalte lurcuri necesare. Pe de alta parte, prea multa mobila va aglomera incaperea, facand-o sa para mai mica.

Si atunci cum trebuie sa procedezi? In primul rand, solutia este sa alegi mobila potrivita pentru spatiul pe care il ai la dispozitie. Tinand cont de dimensiunea spatiului, opteaza pentru o mobila la comanda care sa se plieze perfect pe forma camerei. Cat despre designul mobilei, exista si aici cateva secrete care fac economie de spatiu.

Citeste tot articolul pe Nikydecor.ro



Share on Google Plus

About Promo Xp

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.