Recomandarea Oferte Firme

Blog promovare advertoriale google | Oferte servicii produse firme pret | Publicitate online SEO

Avantajele și Dezavantajele Saltelelor cu Două Fețe

Având în vedere cât de comune sunt astăzi saltelele cu două fețe, este greu de crezut că în urmă cu câteva decenii practic toate saltelele aveau o singură față. Acum, există numeroase saltele cu două fețe ( de iarnă și de vară), dar și saltele cu o față. Rămâne să alegeți ce vi se potrivește mai bine.

Vizitați Mattro.ro, un magazine online unde puteți găsi saltele cu o față sau cu două fețe, realizate de cei mai faimoși producători în domeniu.

Avantajele și Dezavantajele Saltelelor cu două fețe


În acest articol, discutăm avantajele și dezavantajele saltelelor cu două fețe și le comparăm cu modelele care au o singură față.

Beneficiile saltelelor cu două fețe

Rețineți că aceste beneficii nu se aplică tuturor saltelelor cu două fețe. Designul și tipul de materiale utilizate variază foarte mult când e vorba de saltele.

1. Sunt mai comode

Deoarece producătorii trebuie să folosească materiale de înaltă calitate pe ambele părți ale saltelei, saltelele cu două fețe tind să fie mai confortabile decât saltelele cu o singură față. Saltelele din spumă cu memorie, cu două fețe, sunt deosebit de bune pentru suportul corpului, se. mulează cu ușurință pe orice siluetă, reducând presiunea asupra umerilor, șoldurilor și spatelui.

2. Se uzează greu

Saltelele cu două fețe tind să se uzeze mai lent, dar numai dacă întrețineți corect salteaua.

Dacă rotiți și răsturnați salteaua în mod regulat, va dura mult mai mult. Spuma se degradează și se deformează mai lent și are șansa să își revină atunci când întoarceți periodic salteaua. Pe o saltea cu o singură față, greutatea apasă constant pe o parte a saltelei.

Partea cea mai proastă este că  având o singură față, nu o poți întoarce. Singura dumneavoastră opțiune este fie să cumpărați o saltea nouă, fie să plasați un topper deasupra. Dar realitatea este că puțini oameni se deranjează să-și rotească periodic salteaua. Majoritatea saltelelor sunt grele și este dificil pentru ca o persoană, sau chiar două, să le răstoarne.

Dezavantajele saltelelor cu două fețe

Înainte de a discuta principalele dezavantaje ale saltelelor cu două fețe, haideți să risipim un mit comun. Saltelele cu două fețe nu sunt de obicei mai scumpe decât saltelele cu o singură față.

Dar astăzi, saltelele cu o singură față și cu două fețe care folosesc materiale și design comparabile costă aproximativ la fel.

Acestea fiind spuse, există unele dezavantaje reale ale unei saltele cu două fețe pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a vă achiziționa una.

1. Au nevoie de mai multă întreținere

Mulți proprietari de saltele cu două fețe nu se bucură de beneficiile lor, deoarece nu au grijă de ele așa cum este necesar. După cum am spus, saltelele sunt masive și greoaie. Există persoane care au lăsat să treacă lunile și chiar anii fără să răstoarne niciodată salteaua.

Mulți oameni răsucesc saltelele doar atunci când pe o parte s-au lăsat și prezintă o uzură considerabilă. Ajută puțin, dar daunele sunt deja făcute. Saltelele cu 2 fețe au nevoie să fie întoarse regulat, la fiecare nou sezon. Dacă locuiți singur, aveți dizabilități sau sunteți în vârstă, s-ar putea să vă fie mai ușor să renunțați complet la saltelele cu două fețe, deoarece este posibil să nu reușiți să o întoarceți singur.

2. Oferă mai puțin sprijin

Pentru cei supraponderali sau persoane mai înalte, vă recomandăm cu căldură o saltea cu miez spiralat de oțel. Poate fi o saltea dublă sau cu o singură față.

Dacă preferați o saltea tare, alegeți una cu o singură față. Saltelele din spumă cu două fețe nu vor oferi suport adecvat. Asta pentru că ambele părți sunt proiectate pentru a fi relativ moi, pentru mai mult confort. În schimb, o saltea din spumă cu o singură față va avea o bază groasă, foarte fermă și densă, care oferă suport și durabilitate excelente.

3. Mai puțină varietate

Cumpărarea unei saltele cu două fețe potrivite este o provocare. Există multe modele, dar trebuie să alegeți cea care vi se potrivește. Una din cele mai bune saltele de la Mattro este Ted: https://mattro.ro/ted. Găsiți aici diferite modele excelente, de calitate superioară, care vă vor atrage cu siguranță atenția.

Share on Google Plus

About Promo Xp

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.